Omgeving


Het vakantiehuisje Mastbos ligt in een prachtige natuurrijke omgeving.

Loonse en Drunense duinen

Het natuurhuisje ligt bij de Loonse en Drunense duinen. In de Loonse en Drunense Duinen vind je bos, heide en vooral veel zand. Het is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De wind kan op veel plekken ongestoord waaien en dat zorgt voor een steeds veranderend landschap. Dat, en het wisselen van de seizoenen, maken ieder bezoek weer een nieuwe belevenis. De MTB route van de loonse en drunense duinen loopt vlak bij het huisje. De wandelroutes lopen er zelfs direct langs.

Vughtse Heide en de IJzeren Man

Aan de andere kant de Ijzeren Man. De IJzeren Man is een natuurbad met strand en zwemgelegenheid in natuurgebied de Vughtse Heide en is omgeven met prachtige bosrijke natuur.

‘s-Hertogenbosch

En vergeet niet om den Bosch te bezoeken. In ’s-Hertogenbosch valt ontzettend veel te doen en beleven. Er zijn, naast tal van interessante musea, ook rondvaarten over de Binnendieze en stadswandelingen. De gezellige knusse winkelstraatjes bevatten vele leuke winkels en tussen de bedrijven door kan er heerlijk gegeten en gedronken worden.